ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – 7 ΗΜΕΡΕΣ

Με κρατήσεις early booking για τις εκδρομές του Πάσχα έως 25/3 ΕΚΠΤΩΣΗ 5%

1η μέρα: Συγκέντρωση ώρα 7:30 π.μ. και αναχώρηση για Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις κατά την διαδρομή. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων. Διασχίζοντας την Ανατολική Θράκη, στάση στηΡαιδεστό, το σημερινό Τερκιντάγ. Άφιξη στην Πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου στο Πατριαρχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την κλασική ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο, όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο Χάλκινος Τρίποδας των Δελφών, τη θρυλική Αγία Σοφία, το Μπλέ Τζαμί [Σουλτάν Αχμέτ], το Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί. Στην συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην κλειστή αγορά (καπαλί τσαρσί). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Ανάσταση στη γραφική εκκλησία της Αγίας Τριάδας στο Πέραν. Εορταστικό δείπνο με μαγειρίτσα  μετά την εκκλησία. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο και θα παρακολουθήσουμε μέρος της λειτουργίας, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας σε ένα από τα ωραιότερα Βυζαντινά μνημεία που έμειναν σχεδόν άθικτα από το χρόνο, τη Μονή της Χώρας [Καχριέ Τζαμί], την Παναγία Βλαχερνών  και το περίφημο ανάκτορο του Ντολμά Μπαχτσέ. Πασχαλινό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Το απόγευμα προαιρετική  κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

5η μέρα: Μετά το πρωινό, μετάβαση με καραβάκι στα Πριγκηπονήσια, τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη, Πρίγκηπος.Στην Πρίγκηπο θα κάνουμε την περιήγηση του νησιού και θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά. Στη συνέχεια επίσκεψη στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή. Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Μετάβαση στο ξενοδοχείο.  Δείπνο στην περιοχή Κουμ Καπί με ζωντανή μουσική και χανουμάκια, διανυκτέρευση.

6η μέρα: Μετά το πρωινό επίσκεψη στην Παναγία την Μπαλουκλιώτισα όπου βρίσκονται οι τάφοι των ΠατριαρχώνΕν συνεχεία αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Ξάνθη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

7η μέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή συμμετοχής: 380 €

Επιβάρυνση μονοκλίνου: 150 €

 

 

 

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • 4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη και 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στην Ελλάδα
  • 4 γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη (συμπεριλαμβανομένου του δείπνου στο ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ)
   • Κρουαζιέρα στα Πριγκηπονήσια
   • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
   • Αρχηγός / Ξεναγός
   • Ασφάλεια ταξιδίου

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
Print Friendly, PDF & Email