Αγαπητοί μας φίλοι,

Το τουριστικό γραφείο Panos Holidays σας καλωσορίζει στα ομορφότερα και ποιοτικότερα ταξίδια!

Το προσωπικό του γραφείου μας κι εγώ προσωπικά, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια να σας ταξιδέψουμε στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Η ζωή είναι ένα ταξίδι και κάθε ταξίδι μας δίνει ζωή. Μας φέρνει πιο κοντά στον εαυτό μας, τις επιθυμίες μας και ανοίγει τους ορίζοντες της σκέψης μας. Μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία ενός ταξιδιού και ανακαλύψτε τα μυστικά του.

Σας προσκαλούμε να ταξιδέψετε μαζί μας σε μοναδικούς προορισμούς και εκδρομές που εγώ προσωπικά αλλά και οι συνεργάτες μου, με πολύ αγάπη και μεράκι οργανώσαμε για εσάς. Διαθέτοντας ήδη αρκετά χρόνια εμπειρίας στον εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό, στις κρατήσεις ξενοδοχείων, στην οργάνωση εκδρομών, συνεδρίων και κρουαζιέρας κι έχοντας  ταξιδέψει και φιλοξενήσει εκατοντάδες γκρουπ σε πολλούς και διαφορετικούς προορισμούς, προσπαθούμε να προσφέρουμε ποιότητα, ασφάλεια, ψυχαγωγία κι ενημέρωση στους φίλους και πελάτες μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά που μας εμπιστεύεστε και μας επιλέγετε. Μέσα από ένα ανανεωμένο πρόγραμμα εκδρομών περιμένουμε εσάς, αλλά και τους νέους φίλους του γραφείου μας, να έλθετε κοντά μας για να απολαύσετε νέα ταξίδια στην πατρίδα μας αλλά και στις χώρες του εξωτερικού πλούσια σε εμπειρίες, επιμόρφωση και ψυχαγωγία.

Με οδηγό την άψογη εξυπηρέτηση επιλέγουμε τις καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες και παραδοσιακά καταλύματα,  πούλμαν και σύγχρονα πλοία, έμπειρους οδηγούς, συνοδούς με οργανωτικό πνεύμα εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ψυχαγωγία σας κατά την μεταφορά και διαμονή στους διάφορους προορισμούς.

Στηριζόμενοι στη δύναμη που μας δίνει η παρουσία σας και η προτίμησή σας θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ποιότητα, την ασφάλεια και την άριστη παροχή υπηρεσιών, κάνοντας καινοτόμες παρεμβάσεις στο χώρο του τουρισμού με κύριο στόχο το χαμηλό κόστος για εσάς.

Σας ευχαριστούμε θερμά που είσαστε κοντά μας και μας εμπνέετε στην προσπάθεια που κάνουμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

 

Με εκτίμηση

Πάνος Κουρκουντής

 

Επικοινωνήστε μαζί μας:

 

Θα μας βρείτε: Βουλής 36, Σύνταγμα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 211 2164216, 211 0122557, 6971658237, 210 4127656

panosholidays1@gmail.com